1. Az izom kalóriát éget

Fogyás erősítő, 3 bizonyíték, hogy az erősítés veri a kardiót | Well&fit

Egy kardio- vagy erősítő edzés remek kiegészítője lehet a fogyókúrának az álomalak elérésében.

HIIT KARDIÓ EDZÉS! Teljes test, eszköz nélkül!

Ugyanakkor nem mindegy, melyik típusú mozgásformára esik az ember választása, hiszen attól függően, melyik edzés mellett teszi le a voksát, nagyon más lesz a végeredmény. Sokan nem tudnak döntetni a fogyókúra alatt, milyen mozgásformát válasszanak.

fogyás erősítő

Fogyás erősítő, mint amilyen a tempós gyaloglás, biciklizés, úszás, ugrókötelezés, amelyek rövid idő alatt sok kalóriát égetnek, valamint hozzájárulnak az állóképesség növeléséhez, vagy inkább az erősítő, súlyzós edzéseket részesítsék előnyben, amelyek hatására izmokat építhetnek, ezáltal formásabbá válhatnak. Melyik formálja szebben az alakot?

fogyás erősítő

A személyi edzőként dolgozó Shaela rengeteg üzenetet kap lányoktól, miszerint félnek súlyzós edzésre váltani, hiszen ők fogyni szeretnének, nem pedig hatalmas muszklikat növeszteni. Nagy fogyás erősítő növeszteni nem egyszerű, évek munkája, így nem kellene félni a súlyzós edzéstől. Saját példája magért beszél, de más is oszt meg jó tapasztalatokat a súlyzós, erősítő edzésekkel kapcsolatban.

fogyás erősítő

A súlyzós edzések egyik fontos előnye, hogy megterhelik az izmokat, az edzésterhelés hatására mikrosérülések keletkeznek rajta, amelyek "gyógyítására" a szervezetnek biztosítani kell a megfelelő, főként fehérjében gazdag tápanyagot, így növekszik, fejlődik az izom.

A folyamatot utóégésnek nevezik, ugyanis, mialatt regenerálódik a test, rengeteg extra kalória éghet el nyugalmi állapotban is.

fogyás erősítő