Így aktiváld a zsírégető hormonokat és pillanatok alatt karcsú leszel. – MOCOOL

Zsírégető glukagon

Testösszetétel mérés Napi háromszori étkezés: Az inzulin és a glukagon a zsíranyagcserében központi szerepet betöltő hormon.

zsírégető glukagon szuper zsírégetés

Az inzulin anabolikusan hat: elősegíti a glükóz, a fehérje és a zsír beépülését, míg a glukagon katabolikus hatású: elősegíti a szervezetben raktározott zsír hasznosítását. Zsírégető glukagon inzulin fontos hatása a lipolízis megakadályozása.

zsírégető glukagon a hegyi sprintek zsírt égetnek

Ezért a szervezetben a zsír bontásának megkezdése csak órával az inzulinszint csökkenése után lehetséges, amikor a glukagon szint zsírégető glukagon kezd. Ahhoz, hogy ez optimális zsírégető glukagon, a két étkezés között órának kell eltelnie, ez az időtartam, amíg a lipolízis optimális szinten tartható. Ezen a testben lezajló folyamatokon alapul a 3 étkezés koncepciója.

Orvosi felügyelet: A Premium diéta programban az orvosi közreműködésnek nem csupán az a célja, hogy a páciens fizikai állapotát nyomon kövessük.

zsírégető glukagon slim 40 ára regenor

Az orvosi felügyelet mellett az orvosi tanácsadásnak is legalább akkora szerepe van. Meggyőződésünk, hogy egyedül nem vagy csak nagyon nehezen lehet sikeresen lefogyni, és az elért eredményt megtartani. Mindezért az orvos pszichés támogatása a fogyókúra során kulcsfontosságú része a Premium Diet programnak.

Rendszeres mozgás: A mozgás a súlymegtartás és a testtömeg stabilizáció titka! A testsúly-csökkentés fázisában elsősorban az étkezési szokásokra helyezzük a hangsúlyt.

Fogyást segítő természetes anyagok

A páciens a diéta kezdetekor elég ha annyit mozog, zsírégető glukagon előtte is — nem szükséges többet. Általában az emberek nagy része nem tud izmot építeni és súlyt csökkenteni egyszerre. Izom építéshez kalóriatöbblet szükséges, súlycsökkentéshez pedig kalóriahiány. A legtöbb túlsúlyos embernél a mozgás nem fogysz időszak után módszer. Egészséges a mozgás, de általában nem csökkenti a súlyt, hanem izmot épít fel.

Így aktiváld a zsírégető hormonokat és pillanatok alatt karcsú leszel.

Mozgás és kalóriahiány együttese izomleépítéshez szokott vezetni. A diéta alatti mozgási szokások viszont fontosak: gyalog vagy biciklivel a munkahelyre járni, bevásárolni; lépcső használata lift helyett, stb.

Amikor a páciens már lefogyott - kilót -szeretnénk őt motiválni mozgásra, gyors sétára, biciklizésre, úszásra, Nordic walking-ra. Egészség, önbizalom, erősödés, izomépítés, fiatalság szempontjából nagyon fontos a mozgás.

A módszer tudományos leírása

Testösszetétel mérés: A részletes szakmai ellenőrzés személyesen a kezelőorvosa által történik, a jelenleg rendelkezésre álló legmodernebb mérőműszerrel a bioimpedancia-analízis berendezéssel zsírégető glukagon meg az Ön testösszetételét.

Ennek a berendezésnek az újonnan kifejlesztett szoftvere lehetővé teszi, hogy Ön a fogyási folyamatát nagyon egyszerűen figyelemmel kísérje.

zsírégető glukagon dieta simpla de slabit

Pontosan és folyamatosan méri zsírégető glukagon kiértékeli a súlycsökkenést, az izmai állapotát, a szervezetben lévő vizet, valamint a testzsír csökkenését. Így egy pillantással felmérheti a fogyási folyamat sikerét és testösszetételének változását.

A Rob Faigin módszer

Ez lehetővé teszi az optimális étkezésre vonatkozó tanácsadást, az esetleges étrendi hibák mielőbbi kiküszöbölését, továbbá meggyőződhet a testmozgás fontosságáról! A BIA-mérő készüléket ugyanis nem lehet becsapni!

Tekintse meg a itt BIA mérések eredményeit különböző esetekben!

20 perces zsírégető, otthon végezhető edzés, kezdőknek. Álló edzés, alacsony fizikai megterheléssel.