Nem szélesít a fehér szett, ha így trükközöl: karcsúbbnak és magasabbnak tűnhetsz

Testvonal karcsúsító, Account Options

Tartalom

  testvonal karcsúsító

  Kiss Kriszta Egy letisztult, egyszerű fehér szett nagyon stílusos tud lenni, ám elég, ha csak néhány részlet hibádzik a fazonok összeállításában, és máris szélesebbnek tűnhet az alakod. Stylist mutatja meg, milyen karcsúsító trükköket érdemes bevetni, ha alapvetően világos színekből áll az öltözék!

  Kiss Kriszta Szemmel láthatóan megnőtt a nők szoknyaviselési kedve, ami nemcsak a tavasznak tudható be, hanem az egyre nőiesebb kollekciók is rásegítenek.

  Sokféleképpen variálhatóak, a feltűnő mintákat és élénk színeket egyaránt jól bírják, viszont átlagos, vagy teltkarcsú testalkaton jobban érvényesülhet az alakösszenyomó hatásuk.

  A világos árnyalatok nagy felületen alkalmazva tömbösíthetik a sziluettet, ennek persze, nem kell törvényszerűen bekövetkeznie.

  testvonal karcsúsító

  Érdemes odafigyelni rá, hogy a széles fazonok hosszanti szabásvonalakkal találkozzanak, melyek megnyújtják az alakot, de az sem mindegy, hol és hogyan vannak elhelyezve a kontrasztok az öltözékben. Így lesz karcsúsító hatású a fehér szett: jó és rossz testvonal karcsúsító a stylisttól A világos színek esetében nem mindegy, hogy a fazonok optikailag hol vágják el az alakot.

  testvonal karcsúsító

  A csípő keskenyítésére például ideális darab a hosszított fazonú blézermely függőleges vonalakkal nyújtja meg az alakot. A ruhák szabásától függ az is, hogy zártabb, vagy nyitottabb cipőfazon passzol jobban az öltözékhez, testvonal karcsúsító persze a kontrasztos kiegészítőket sem árt átgondolni.

  testvonal karcsúsító

  A litván stylist nemrég anyuka lett, testvonal karcsúsító még nem teljesen nyerte vissza alakját a szülés óta. A natúr és fehér színeket viszont nagyon szereti, mert könnyű velük sportosan vagy nőiesen letisztult szetteket megálmodni, ezért továbbra sem mond le róluk.

  Összeállításaival a csípőjét, testvonal karcsúsító igyekszik keskenyíteni, és arra is rámutat, hogyan lehet magasabbnak tűnni, pusztán a fazonok megfelelő variálásával.

  Nem muszáj magas sarkút viselned, ezek a karcsúsító trükkök akkor is érvényre jutnak, ha edzőcipőt húzol.

  testvonal karcsúsító