Ezzel a diétával fogyott le Adele – már alig lehet ráismerni az egykor gömbölyded énekesnőre!

Sirtfood diétát

Hallottál már a sirtfood-diétáról? Így hatnak rád a szirtuinok

Fogyj borral és csokival! Ezzel a diétával dobta le Adele a plusz kilókat MME Az énekesnő több interjúban is elmondta, hogy nem szeretne lefogyni senki kedvéért, ugyanis nem célja, hogy tökéletes testtel pózoljon a Playboy magazin címlapján.

A rajongóknak azonban hamar feltűnt, hogy Adele ennek ellenére az utóbbi években egyre karcsúbb lett. Most kiderült, melyik diéta sirtfood diétát dobta le a pluszkilókat! Ilyen volt Adele korábban.

sirtfood diétát

A Daily Mail szerint az énekesnő a Sirtfood diétát követte, melynek lényege, hogy sziturinokban speciális, növényi eredetű fehérje gazdag ételeket fogyasszunk. Ezek ugyanis szabályozzák a zsírégetést, felgyorsítják az anyagcserét, ráadásul az öregedést is késleltetik.

sirtfood diétát

Hogy zajlik a sirtfood diéta? A sirtfood diétát két szakaszból, egy 7 napos fázisból, és egy 14 napos fázisból sirtfood diétát össze. Az első 3 nap során maximum kalóriát lehet fogyasztani - ennek három, szirtuintartalmú zöldségekből készült turmixból ez készülhet kelkáposztából, petrezselyemből, zellerszárból, rukkolából, spenótból, lime levéből, matcha teáól, esetleg almából és egy magas szirtuintartalmú főfogásból kell állnia.

Capers Kávé Az étrend ötvözi a sirtfoodokat és a kalóriaszegést, amelyek mindkettőt kiváltják a szervezetbe, hogy magasabb sirtuins szintet termeljenek. A Sirtfood diéta könyv tartalmaz étkezési terveket és recepteket követni, de rengeteg más Sirtfood diéta recept könyvek állnak rendelkezésre. A diéta alkotói azt állítják, hogy a Sirtfood diéta gyors fogyáshoz vezet, miközben megőrzi az izomtömeget, és megóvja Önt a krónikus betegségtől. Miután befejezte az étrendet, arra bíztatják, hogy folytassa a sirtfoodok és az étkezés aláírásával ellátott zöld levét a szokásos étrendjébe. Összefoglaló: A Sirtfood sirtfood diétát a szirtuinek kutatásán alapul, olyan fehérjék csoportja, amelyek számos funkciót szabályoznak a szervezetben.

A maradék 4 nap folyamán pedig kalóriát lehet fogyasztani, alacsony testhőmérsékletű fáradtság fogyás 2 sirtfood-turmixot és két sirtfood-főfogást foglal magában. Ilyen lett Adele a fogyás sirtfood diétát.

MEGLEPŐ MEGÁLLAPÍTÁSOK AZ INTELLIGENCIÁRÓL: Ujma Przemysław Péter, kutató-pszichológus / FP 32.

Melyek a sziturinokban gazdag ételek? Ilyen például a kelkáposzta, a datolya, a hajdina, a zeller, a chili, a citrusfélék, a szója, a zöld tea, a petrezselyem, az alma, az eper, a dió, a kávé és az olívaolaj is.

sirtfood diétát

Sőt, még az étcsoki és a vörösbor is ide sorolható! A diéta miatt pedig Adele-nak le kellett mondania egy káros szokásáról: a cukros teáról.

sirtfood diétát