Miért az 5:2 beosztást válaszd?

Iké étrend. Szimpatika – A legjobb fogyókúra az időben korlátozott étkezés

Újabb mérföldkőhöz érkeztem. Pontosabban 43 iké étrend IKÉ, plusz 7 nap 24 órás böjt minden pénteken. Aminek egyik, számomra iké étrend eredménye -5 kg zsírveszteség.

iké étrend

Tavaly tavasszal kezdtem bele a low carb alacsony szénhidráttartalmú étrendbe, amivel sikerült leadnom 6 kilót, de aztán a fogyás néhány hónap után megállt. Az IKÉ és a low carb kombinációja viszont a legjobb megoldás, amivel a testsúlyomat optimalizálhatom, és meg is tarthatom.

Napi szinten 8 órában eszek, 16 órában nem bár munka, vagy egyéb dolgok miatt iké étrend csak órában tudtam enni. Ezzel nem tudom túlenni magam, nem tudok túl sok kalóriát bevinni, nem fogok hízni, és mégsem éhezem.

iké étrend

Nagyjából 12 óra nem evés után a szervezet egyre inkább a tartalékolt zsírok irányába fordul, mint lehetséges energiaforráshoz, tehát fogyást is eredményez. Napi alkalommal eszek. Hús, hal, tojás, kókuszzsír, és zöldségek adják az étkezéseim alapját, de előfordul, hogy bogyós gyümölcsöket, és túrót, tejfölt, bizonyos sajtokat is eszem.

Ezzel tartom kordában az inzulinomat, aminek jelenléte a szénhidrátokat raktározásra készteti. Tehát minél többször eszel, minél több szénhidrátot, annál inkább fogsz raktározni, hízni, és a hasnyálmirigy túlterhelésével inzulinrezisztencia is bekövetkezhet. Nincsenek falási rohamaim, nincs hirtelen megéhezés, nincs vércukoringadozás.

Az időszakos böjt önmagában nem csodaszer — Táplálkozás-Beállítás | Táplálkozás-Beállítás

És hidd el, lehet így is változatosan étkezni, finomakat enni! Heti 1x tartok 24 órás böjtöt.

iké étrend

Ezalatt felerősödik az autofágia nevű folyamat is, vagyis a sejtek megtisztulnak a helytelenül működő sejtalkotóktól. Ami nekem egy plusz érv mellette.

Az időszakos böjt önmagában nem csodaszer

Beleástam iké étrend abba is, hogy a hormonok hogyan hatnak ránk. Az inzulin, a grelin, a leptin, a kortizol… Mi miért történik a szervezetemben, és ezek a hormonok hogyan befolyásolják a testemet, az agyamat, és mindez hogyan függ össze a táplálkozással, fogyással?!

Végre válaszokra leltem, és végre megtaláltam a számomra legjobb megoldásokat a táplálkozás területén is!

Kilókkal, jojo-effektussal: Jó sok étrendet és módszert kipróbáltál már, voltak amik ideig óráig működtek is nálad, de aztán elvesztetted a fonalat?

Tehát kb. Fokozatosan alakítottam ki a dolgokat, nem egyik napról a másikra történt az életmódváltoztatás. Most 10 kilóval könnyebb, energikusabb vagyok, és végre nem függök a kajától!

Fogyj tejtermékekkel A jó tejtermék fogyasztásával megelőzhetők a szív- és érrendszeri betegségek, és még fogyni is lehet. Számos helyen olvashattunk már azokról az állatkísérletekről, melyekben összehasonlították az állatok súlyát és és életkilátásaikat. Ezekben az állatok egyik csoportját bőséges táplálékkal látták el, úgy, hogy egész nap előttük volt a táplálék, a másik csoportot éheztették, iké étrend csak a minimálisan szükséges napi táplálékkal látták el őket.

És hogy mi segített végigmenni az úton? Hiszem, hogy ha van cél, és elhatározza magát az ember, akkor tudatosan addig megy, míg el nem éri.

  • Test karcsúsító felsők
  • Na még mit nem!
  • Zsírégetők számára

Kérdés, hogy mennyire fontos az a cél, mennyire akarod elérni, és hajlandó vagy-e megfizetni a siker árát. Arra bíztatlak téged is, ha van célod, és el is akarod érni, akkor legyél türelmes, kitartó, és higgy magadban, HIDD EL, hogy sikerülni fog!

Szimpatika főoldal

Mielőtt bármibe belekezdenél, kérd ki hiteles szakemberek véleményét, és természetesen én is szívesen segítek nektek edzés iké étrend táplálkozás területén, személyi edzői kompetencián belül.

Sokat tanulhatsz ezekből az anyagokból, és mindezt ingyen. A gombra való kattintás még nem jelent hogyan lehet lefogyni a középkorban jelentkezést és semmilyen kötelezettséget rád nézve.

Adataidat harmadik félnek soha nem szolgáltatom ki!

  • Fogyás előtt és után 5 4
  • Hozzászólások 0 Még én is csak tesztelem 2 hetede eddig szuperül alakul a közérzetem és 2 kilót le is dobtam: ez a módszer az IKÉ, az időben korlátozott étkezés.
  • Fogyás viccek