A Hold diétája

Hold fogyás, Holdfázisok

Holdfázisok Betűméret változtatása: A Holdnak nincs saját fénye, csak a Nap fényét veri vissza. A Föld körüli keringése során a megvilágítottsága állandóan változik a Nap—Föld—Hold rendszer pozícióinak változása miatt.

Ha már több fogyókúrát is kipróbáltál, de egyikkel sem sikerült tartósan és látványosan fogynod, nem biztos, hogy az akaraterőddel van a baj. A sikertelenség oka lehet a rossz időzítés is. Ez a diéta a holdfázisokat veszi alapul, hiszen hold fogyás bizonyítják, hogy a Hold működése befolyással van a táplálkozásra és az emésztésre.

A holdfázisokon kívül azt is figyelembe veszi, hogy a Hold melyik napon, melyik állatövi jegyben tartózkodik.

Hold-diéta. Mit ehetsz és mit nem? - miracsokolade.hu Bolygók és házak

A Holdfázisok Ha valaki minden nap, minden héten, minden hónapban közel ugyanúgy táplálkozik, akkor azt fogja tapasztalni, hogy növő hold idején a súlya egy-két kilóval gyarapodik, a fogyó hold idején pedig csökken.

Ebből kiindulva a fogyókúra fogyó hold idején a legeredményesebb. Érdemes nyomon követni a Hold járását, és tudatosan alkalmazkodni a szervezet igényeihez. Újhold A megújulás időszaka, méregtelenítésre nagyon alkalmas.

Holdnaptár és fogyás

Ilyenkor a káros szokásoktól is könnyebb megszabadulni. Növő hold A szervezet felépít, energiát tárol, erőt gyűjt. Pihenésre, nyugalomra van szüksége. Telihold Ekkor szinte kirobbanó az energia, a szenvedélyeknek is nehéz korlátot szabni.

Mit ehetsz és mit nem? Van, aki vasakarattal képes koplalni, míg más napi ötszöri étkezéssel is éhes marad.

Fogyó hold Az előző fázisokban felhalmozott energiát most adja hold fogyás a szervezet. Ilyenkor elenged, szárít, aktivitásra késztet.

Holdnaptár és Fogyás | Cikkek

A fogyasztó, zsíroldó kúrák, tisztító kezelések időszaka hold fogyás. Melyik csillagjegyben áll a Hold? Ha azt is tudod, melyik csillagjegyben áll a Hold, akkor azt is pontosan tudni fogod, hogy a szervezet mit épít be hold fogyás, és mire nincsen szüksége.

egyetlen legjobb módja annak, hogy lefogy

Tűz Amikor a Kosban, Oroszlánban, vagy Nyilasban tartózkodik, akkor a szervezet fehérjeigénye kerül előtérbe. Föld Amikor a Bika, Szűz, Bak csillagképben jár, akkor a szervezet különféle ásványi anyagok iránti igénye nő.

Levegő Amikor az Ikrekben, a Mérlegben vagy a Vízöntőben jár, akkor az olaj- és zsírigényünk emelkedik.

  • Heti maximális fogyás egészséges
  • Egészséges fogyás hasi zsír
  • Éppen ezért a fogyókúra elkezdésével célszerű kivárnod a telihold idejét, mert erős energiái segítségedre lehetnek a diétázásban.

Víz Amikor a Rákban, Halakban, Skorpióban van, a szervezet szénhidrát igénye jelentősen növekszik. A 7 napos kúra A Luna-diéta hét napos szakaszokból áll, és ezek a szakaszok hosszú ideig ismételhetők, egészen addig, amíg a vágyott súlyt el nem érjük.

akaratlan fogyás

Az étrend mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van: fehérjét, szénhidrátot, zsiradékot, minden lényeges vitamint és ásványi anyagot. Naponta kcal kalóriát ír elő, ami a két hét során átlag kalóriát tesz ki, mégsem leszel éhes.

Az azonban megtörténhet, hogy az első két-három napban a közérzeted átmenetileg rosszabb lesz, de amikor hold fogyás hozzászokik a szervezeted a változáshoz, akkor már sokkal jobban fogod magad érezni.

Látványos lesz az eredmény, ha úgy irányítod a fogyókúrát, hogy akkorra essen a húsnap, illetve a gyümölcsnap, amikor a Hold tüzes csillagjegyben Kos, Oroszlán, Nyilas vonul, keresztül.

  • Fogyás inspirációs weboldalak
  • Várható fogyás t3- mal
  • Címkék: asztrológiafogyásfogyókúraholdnaptár A felesleges kilókkal vívott harcban minden eszköz bevethető … még a Hold is!

A léböjt és a tésztanap vizes jegyekben Rák, Skorpió, Halak Hol idején, a zöldségnap pedig földjegyekben Bika, Szűz, Bak járó Hold idején a leghatásosabb. Alapszabályok 1. Minden reggel igyál meg egy pohár langyos vizet. Ez beindítja az emésztést. Délig csak friss gyümölcsöt egyél. Az ebéd és a vacsora mindig ugyanaz legyen.

Látványos fogyás – Karcsúsodj a Holddal!

Az ebéd és a vacsora sós vízben főtt zöldség fűszernövényekkel ízesítve. Délben és este a gyümölcssalátába kerülhet fogyás santa fe kocka zsírszegény sajt, vagy némi sovány túró. Lencse vagy bab is fogyasztható, de mértékkel és sok salátával. A cékla kipréselve éppúgy fogyasztható, mint salátának.

éget zsírt és sovány lesz

A hold fogyás pedig ízletes leves is főzhető. Ezen a napon a tízórai és az uzsonna lehet egy-egy főtt tojás, vagy dgg sajt.

Szálkásító diétám fogyáshoz - Minimalista diéta