Hogyan birkózhat meg az amputációval?

Fogyni amputált

fogyni amputált

Nemrég pedig nem kis amputált fogyni vállalkozott, mégpedig, hogy 24 óra alatt lefut mérföldet, ami egy kicsit több, mint km-t jelent. Eredetileg a szomszédos utcákban akarta teljesíteni a távot, de aztán a futópad mellett döntött, mert úgy érezte kényelmesebb, mint a jelenlegi helyzetben kerülgetni az embereket. Ezzel egyébként ő lett amputált fogyni amputált első amputált lábú futó, aki ennyit futott nonstop futópadon. Jacky Hunt-Broersma, az amputált lábú, rákból kigyógyult ultrafutónő Jacky férje élőben közvetítette a futást, és Instagramon lehetett is követni, ahol a nő rengeteg pozitív üzenetet és biztatást kapott.

fogyni amputált

És azt mondta, hogy ha megcsinálja, egy óriási pohár borral fogja megünnepelni, amit nagyon is megérdemelt. Csak akkor szállt le a futópadról, ha étellel frissített vagy a mosdóba kellett kimennie, így tényleg az egész nap arról szólt, hogy futott, végül 23 óra 38 perc alatt teljesítette a kitűzött célt!

Fogyni amputált. Önnek ajánljuk

Olvasd el ezt is! Komplementer és fogyni amputált gyógyítással foglalkozik, ami azt jelenti, hogy természetgyógyászként kiegészíti a hagyományos orvosi módszereket és bizonyos helyzetekben tud helyettük alternatívát amputált fogyni.

fogyni amputált

Az elmúlt két évben Jeannie Amputált fogyni és Gene Dykes — mindketten áprilisában születtek — jó néhány korosztályos rekordot fogyás időskorúaknál meg. De hogyan csinálják mindezt?

fogyni amputált